Meester sissy hoertje

Na een aantal maitjes met een Meester ik mijn buurt kreeg ik een op dracht ik moest me bewijzen dat ik zijn vertrouwen waard was.

mijn opdracht luide ga naar dit address gekleed in sexy kleding met een glad kontje dat goed gespoeld is en in gesmeerd. Doe je jas en je broek in de gang uit, ga op je knieen te zitten en doe het masker over je hoofd.

In de auto naar het adders ben ik al nerveus moet ik dit wel doen en wat gaat er gebeuren? Ik bel aan en de deur staat open door de deur kom ik in een donkeren gang daar licht het masker ik kleed me uit en ga op mijn knieen zitten, trek het masker over mijn hoofd ik kan niks zien.
Ik hoor iemand de gang op komen, ik voel dat hij voor me staat. Kus me zeg een stem en ik probeer te kussen maar ik kus niet een mond maar een pik nog een keer hoor ik, en zuigen, ik voel zijn pik groot worden in mijn mond. hij beging mijn mond te neuken tot hij moet komen tot diep in mijn keel. Door slikken en schoon maken sletje zeg hij, zijn pik woord weer groot dan duwt hij me voor over en ik voel zij pik tegen mijn kont aan drukken onee hij gaat me neuken langzaam voel ik hem er in glijden. hij begint me te neuken tot die ook daar in komt. Schoon maken en ik voel zijn pik weer in mijn mond. kleed je zo weer aan en ga naar huis oor ik hem zeggen. ik bel je wel als ik je weer kan gebruiken hoor ik.

Ik heb hem niet gezien alleen geroken en beproeft. nu ga ik naar huis met mijn vieze smaak en een nat geneukt kontje. dank U zeg ik. Ik kleed me om en ga naar huis.

thuis zie ik dat ik een mailtje heb met wat foto's ik zie hoe ik me omkleed zijn pik pijp, geneukt word als een sletje en me weer aan kleed daar onder morgen dit adders rest is het zelfde. onee niet weer zal ik het doen of niet.

ksb
Diterbitkan oleh kinkysissyboy
7 tahun lalu
Komen
1
Sila atau untuk menghantarkan ulasan
Hunnebed19
zo das een lekkere gebeurtenis..
Balas