Een mens is nooit te oud om te leren

Ik ben ondertussen gepensioneerd en help hier en daar met wat klussen, zo werd voorgesteld, door een kennis, aan een man die bezig was met een grondige verbouwing van zijn huis, of ik adviezen kon geven voor een paar pittige klussen die nog op stapel stonden.
Wij hadden flink wat ideeƫn bijeen geraapt en we gingen weer weg en ik had beloofd er nog even over na te denken en er dan op terug te komen.
Na ongeveer een week had ik wat plannen verder uitgewerkt en dacht, ik ga gelijk maar even langs.
Ik bel aan en hij doet open en staat daar niet in werkkleding maar in een jogging pak.
Ik zeg, ik denk dat ik wat oplossingen voor je heb.
Hij liet me binnen, maar vertelde gelijk dat zijn partner ook vanavond langs zou komen. Ik stelde voor om dan maar later terug te komen, maar dat hoefde wat hem betreft niet, hij begeleide me naar boven omdat daar een slaapkamer ook was ingericht als tijdelijke woonkamer, daar begon ik, onder het genot van een bak koffie, mijn plannen te vertellen.

Na een tijdje ging de deur open en stapte er een vrij forse man binnen met een strakke spijkerbroek en een strak t-shirt, hij stelde zich voor als Klaas, partner van Piet, de man waar ik al mee in gesprek was.
Klaas gaf gelijk aan dat mijn plannen echt met Piet besproken moest worden want hij bemoeide zich niet met de verbouwingen, hij ging alleen over het geld, gelukkig dacht ik, dat scheelt vast weer een hele discussie.
Nu we het toch over geld hebben zegt hij tegen Piet, het wordt ook weer tijd dat ik er wat voor terug krijg. Moet dat nu vroeg Piet, waarom niet zei Klaas, als Eppo het niet aanstaat kan hij gewoon weg gaan hoor, maar wat mij betreft mag hij blijven hoor, misschien leert hij hier ook nog wat van.
Voordat ik iets kon bedenken of zeggen, vroeg hij al aan Piet, wat heb jij onder dat joggingpak aan, laat maar zien, alles uit en jij gaat mij lekker verwennen.
Ik begon me te schamen, ik dacht en hier zit ik tussen?

Piet deed zijn jogging jasje en broek uit en stond in een strakke mouwloze hemd en in een strakke gladde jockstrap, gelijk kreeg hij een ferme tik op zijn bil, wat lekker kletste op zijn blote bil en betaste zijn kruis en deed daarna zijn eigen spijkerbroek uit en stond daar in een strakke en zeer gladde boxershort.
Klaas keek naar mij en vroeg wat vind jij ervan? Ik ben niet echt verlegen en heb meestal wel antwoorden klaar, maar dit kwam wel echt onverwacht.
Ik vond echter dat niet Piet Klaas moest verwennen maar andersom, want Piet had al het werk gedaan en moet daar voor beloond worden en dat hij zich aan die wensen van moest houden.
Klaas keek mij verbijsterd aan en daarna naar Piet en zei ok, misschien heb je wel gelijk, wat zou jij willen Piet?

Piet keek naar Klaas dan weer naar mij en zei, ā€œik wil Eppo pijpenā€.
Ik schrok me rot, ik dacht dat ik alleen toeschouwer zou zijn, maar ik word er bij betrokken en diep van binnen wilde ik dit ook wel, maar pas als ik er aan toe was.
Is goed zei Klaas, Eppo je hoort het, ā€œdoe alles maar uit, ik hoop dat het een beetje om aan te zien is, anders kun je je kleren weer aantrekken en verdwijnenā€.
De dwingende blik op mij deed me gelijk handelen, eerst trui, daarna broek uit en daar stond ik in mijn undiemeister onderbroek. Klaas kwam naar me toe en betaste mijn kruis en billen, valt me echt niet tegen zei hij en naar Piet, ā€œnou jongen geniet ervanā€.

Piet kwam achter me staan en begon me te strelen over mijn buik, naar mijn borst, naar beneden naar mijn kruis, ik draaide me om en hij ging op zijn knieƫn en ging met zijn mond over mijn boxer, zachtjes bijtend naar mijn half stijve pik en strelen mijn billen.
Langzaam trok hij mijn boxer naar beneden en mijn pik stond vlak voor zijn gezicht.
Hij kon zich niet inhouden en pakte mijn geile pik en bracht die naar zijn mond en bewerkte mijn eikel met zijn tong en steeds verder in zijn mond, hij zoog, kneedde , hij maakte mij helemaal gek, het duurde ook niet lang voor ik klaar kwam, ik waarschuwde hem nog, ik ben geen grote spuiter, maar hij wilde niets missen en molk mijn pik leeg in zijn mond.

Klaas pakte een matras die tegen de wand stond en ging vlak achter Piet staan, drukte zijn gespannen gladde broekje tegen de billen en streelde de nog niet blote kruis van Piet en Piet met zijn handen over de billen in het gladde broekje van Klaas.
Niet veel later gingen beide broekjes uit en beval Klaas dat Piet op het matras moest gaan liggen.
Nu dacht ik, dat ik toeschouwer zou worden voor hun actie, maar Klaas beval me om op mijn knieƫn over Piet heen te gaan en hem te gaan pijpen. Bij de aanzicht van Piet zijn geile pik, waar hij al mee aan het spelen was, vond ik dat ook geen straf.
Ik dus met mijn knieĆ«n naast zijn hoofd en mijn mond naar zijn vrij lange maar niet zoā€™n dikke pik en lekkere volle kloten.
Klaas trok mijn kont wat omhoog en kreeg een paar tikken op mijn billen en streelde daarna mijn bilnaad en duwde met een vinger in mijn kontgaatje, dit ging niet echt makkelijk. Klaas liet ons even alleen en ik vond het heerlijk om de lekkere keiharde pik van Piet in mijn mond te verwennen.
Niet veel later kwam Klaas weer bij ons, hij hield een klein flesje onder mijn neus en ā€œzei even flink snuivenā€, ik had er wel eens over gehoord maar nooit in het echt gezien of geroken en ik moet zeggen het rook ook niet echt verkeerd.

Even later voelde ik weer een hand over mijn bilnaadje gaan, maar nu met glijmiddel en zijn vinger zocht gelijk mijn kontgaatje en smeerde daar goed in en drukte zijn vinger naar binnen.
Ik wilde protesteren, ik was nog maar 1 keer eerder geneukt, maar toen was ik een jaar of 18 en dronken, ik dacht altijd dat ik het niet lekker zou vinden, maar ik nu zo heerlijk met die pik van Piet bezig was, kon het me ook niet meer schelen.
Klaas drukte er een tweede natte vinger bij en ik werd ook best wel zenuwachtig, Klaas had niet zoā€™n grote pik, maar wel aardig dik, maar ik dorst niets te zeggen en de pik van Piet zorgde voor de nodige afleiding.
Ik voelde hoe hij zijn pik tegen mijn sterretje drukte en langzaam iets naar binnen gleed, ik wist niet of ik dit nu lekker moest vinden of niet. Hij bewoog kleine stukjes in en uit, even later kreeg ik weer het flesje onder mijn neus en moest weer flink snuiven, ook deed hij nog extra glijmiddel op zijn pik en in mijn grotje. Weer voelde ik zijn pik tegen mijn kutje aan en nu gleed hij er gemakkelijker in voelde prettiger. Weer een paar keer in en uit, maar steeds wat dieper. Hij begon ook mijn pik te strelen en ik voelde al dat dit lekkerder was als dat ik me had kunnen voorstellen een dikke pik in mijn kont en een lange pik in mijn mond, dit wilde ik niet meer stoppen.
Klaas begon me steeds heftiger te neuken en ik Piet zijn pik krachtiger en dieper in mijn mond.
Ook mijn pik werd door de massage van Klaas weer stijf.

Piet was de eerste die aangaf dat hij ging klaar komen, ik wilde dit zien en ik haalde mijn mond weg van zijn pik maar 1 hand trok hem verder af. Grote klodders sperma kwamen op zijn en tegen mijn borst. Klaas stopte met me te neuken, hij liep om, naar het hoofd van Piet en ik kon, bevrijd van zijn pik, overeind komen. Klaas ging zich verder aftrekken en Piet zat zijn ballen te masseren en ik ging bij dit lekkere uitzicht ook me zelf af te trekken, ik kwam vrijsnel klaar en mijn sperma voegde zich bij die van Piet, niet veel later kwam Klaas ook met luid gekreun klaar op de buik van Piet.
Ik ging weer op mijn benen staan, tjonge ik had het gevoel alsof er nog een stukje inzat.
Klaas haalde een paar washandjes en handdoeken, konden we ons een beetje schoon maken, de douche was nog lang niet af, dus moesten we het doen met koud water bij een wastafeltje.

Daarna nog even met elkaar gespeeld en koffie gedronken, ik moest ook weer naar huis, want daar was altijd nog een vrouw die op me wachte.
Ik weet niet of zij nog een tijdje door gingen, ze bleven in hun boxer en jockstrap rondlopen, dat ik weg ging.
Ik voel me nu echt ontmaagd en ben alleen bang dat ik nu hierin vrijer ben geworden en moet uitkijken dat het geen gewoonte gaat worden, ik heb tenslotte een goed huwelijk en dat wil ik ook zo houden.
Diterbitkan oleh eppo-bi
1 tahun lalu
Komen
2
Sila atau untuk menghantarkan ulasan
Henk48nl
Jemig! Dan kom je zomaar in zo'n verrassende geile situatie terecht. mmmmm
En mooi beschreven ook hoor!
Balas
grijzedaddy
GEIL man
Balas